ALVIN

Backa-Tinkerbell Just Me


Alvin

Stamtavla

När ALVIN föddes, den 6 februari 2009 hos Elvy på Backa Tinkerbell, hade jag ingen aning om att jag, 8 veckor senare, skulle få lyckan att hämta hem den där lilla tjockisen. Hem till mig!

Elvy berättade att Klotjohan (hans arbetsnamn) hade ett mycket väl utvecklat matintresse. När jag såg honom första gången var han 5 veckor och då förstod jag vad hon menade; han var rund som en liten boll. Och han kastade i sig maten. Det fanns en rynkig liten nos i ena änden av bollen och en viftande liten tjock svans i den andra. Och som vi älskade honom från första stund!!

I skrivandets stund har Alvin bott hos oss i två och en halv vecka och det känns som om livet alltid varit så här. Han är en liten ”puff” som pratar och låter mycket. Även när han sover. Han leker ganska hårdhänt med Nora, har mycket respekt för Greta och Hedda och tycker Viggo är spännande att leka följa-john med. Han har lärt sig att sitta innan han får sin matskål och vänta i några sekunder innan han får börja äta. När vi är ute på gården och jag blåser i pipan, två korta, stannar Alvin upp, identifierar ljudet och riktningen och kommer galopperande mot mig med slängande öron och viftande svans. Och han är så stolt och lycklig. Vi tycker han är otroligt duktig.

Det märks verkligen att vår Alvin haft en lycklig barndom och en bra tid som bebisvalp hos Elvy, mamma Rosie och lektanten Lisa och det bådar gott inför framtiden…

Alvin sitter

Var tog katten vägen?

Min nya leksak

Alvin och Douglas

Lek med mig!

Alvin, kanin och Nora

Alvin och Greta vilar middag